Walking dinner

Voor gelegenheden met een meer informele sfeer kan er gekozen worden voor een walking dinner. Bij zowel BAUT, C als ZUID kan dit volledig naar jouw wensen worden verzorgd. Tijdens een walking dinner kan er volop worden gedanst en gedronken, terwijl jouw gasten worden voorzien van heerlijke kleine gerechtjes bereid door onze chef. De signature smaken van onze restaurants, verpakt in een klein gerechtje. Denk hierbij aan de bekende BAUT steak tartaar, de bun buikspek van C of één van de moderne klassiekers van ZUID zullen jouw gezelschap doen watertanden!

Huur de bovenruimte van C of, voor grootschalige walking dinners, het gehele restaurant van restaurant C in Amsterdam af voor een geweldige avond. De maaltijdvervangende hapjes zijn een smaakvolle selectie die wordt samengesteld door chef Arnout van der Kolk. De cocktails bij C worden bereid door Milos Stanisic, die jouw smaakpallet met zijn drankjes zal doen tintelen! Eet, drink, praat en geniet van de geweldige sfeer en het bijzondere interieur van C Amsterdam!

Capaciteit: 15 tot 150

Oppervlakte: 650m2

Faciliteiten:

Food
Drinks
Entertainment
Parkeren
Terras
A/V Techniek
Muziek

Met een walking dinner in het bijzondere BAUT zal je jouw gezelschap zonder twijfel een onvergetelijke avond bezorgen. De smaakvolle selectie van fingerfood wordt speciaal gecreëerd, zodat deze makkelijk staand is op te eten. Ben je met een groter gezelschap? In BAUT biedt BovenBAUT de gelegenheid om de gehele ruimte te huren. Uiteraard kunnen wij dit begeleiden met goede wijnen, frisse biertjes en heerlijke mixes kan jouw walking dinner niet meer stuk! Probeer eens de Tanqueray Ten gin met grapefruit en Fever Tree tonic, de favoriet van eigenaar Michiel van der Eerde!

Capaciteit: 15 tot 300

Oppervlakte: 300m2

Faciliteiten:

Food
Drinks
Entertainment
Parkeren
Terras
A/V Techniek
Muziek

Organiseer jouw perfecte avond met een walking dinner in de semi-gescheiden ruimte van Bar BAUT in Amsterdam. Met het warme interieur en de huiselijke sfeer, zal iedereen zich hier thuis voelen. Jouw walking dinner wordt compleet verzorgt met maaltijdvervangende hapjes en een breed assortiment aan drankjes. Kom binnen en proef de sfeer van Michiel van der Eerde’s nieuwste telg Bar BAUT!

Capaciteit: 15 tot 80

Oppervlakte: 280m2

Faciliteiten:

Food
Drinks
Parkeren
Terras
A/V Techniek
Muziek

Kies voor een relaxte en ongedwongen sfeer met een walking dinner. We serveren miniatuur versies van onze diner gerechten.

FAQ items aan het laden...

Walking dinners kunnen geheel privé of midden in de bar/restaurants. We zorgen in beide gevallen voor genoeg eten!

Contact

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Kun je niet kiezen welke zaak je het tofste vindt? No worries! Leg ons uit waar je naar op zoek bent en wij zullen je adviseren welk concept het beste past.

Vul hieronder het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Haast? Bel gerust.

BAUT EVENTS: 020–2103640

Contact ons team

Proud to have served