Vergaderlocatie

De ideale vergaderlocatie in Amsterdam vind je in restaurant BAUT of restaurant C. Deze bijzondere en ruimtelijke vergaderlocaties worden moeiteloos omgetoverd tot comfortabele meeting rooms. Business meetings zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van jouw organisatie, gezelschap en het objectief van de vergadering, dient de vergaderlocatie aan specifieke eisen te voldoen. De aanwezigheid van goed werkende technische apparatuur, een rustige omgeving en voldoende ruimte om jouw gezelschap te plaatsen zijn eigenlijk altijd vereist. De meeste vergaderlocaties zullen dergelijke faciliteiten dan ook aanbieden. BAUT en C onderscheiden zich echter van andere vergaderzalen door het hoge kwaliteitsniveau van de service en gerechten, met daarbij een stimulerende omgeving. De vergaderruimte moet inspireren en de creatieve flow bevorderen. Dat is nu precies wat BAUT en C voor jou kunnen doen. Vergaderen op niveau, dat is wat wij je bieden.

Restaurant C op de Wibautstraat in Amsterdam biedt ook uitstekende vergadermogelijkheden. Met twee zeer ruime zalen, het restaurant zelf en de privé zaal ‘Boven C’, is er ruimte voor verschillende soorten gezelschappen. De booths in het restaurant, zijn uitermate goed geschikt voor het vergaderen met kleinere groepen. Voor grotere gezelschappen is er de moderne privé zaal, die zich boven het restaurant bevindt. Er zijn hier verschillende opstellingen mogelijk, zo kun je kiezen voor een U-shape, boardroom of theateropstelling. Boven C beschikt daarnaast over een eigen garderobe, rookruimte en toilet. Flipovers, beamers en andere technische apparatuur is op aanvraag beschikbaar.

Capaciteit: 2 tot 100

Oppervlakte: 650m2

Faciliteiten:

Food
Drinks
Entertainment
Parkeren
Terras
A/V Techniek
Muziek

Restaurant BAUT heeft vanaf de start altijd de nadruk gelegd op kunst, creativiteit en dynamiek. De ruimte is inspirerend, er is in iedere hoek van het gebouw wel iets te zien of te beleven. Laat je creativiteit de vrije loop en nodig je collega’s of klanten uit in één van de bijzondere delen van de ruimte. Voor een passend menu kan ook worden gezorgd. Dankzij het internationale karakter van de gerechten zal iedere gast, buitenlands of niet, zich hier thuis voelen. Vergaderen is hier een ware ervaring!

Capaciteit: 2 tot 200

Oppervlakte: 300m2

Faciliteiten:

Food
Drinks
Entertainment
Parkeren
Terras
A/V Techniek
Muziek

Wij bieden inspirerende vergaderlocaties met goed akoestiek en de juiste ondersteuning

FAQ items aan het laden...

Vergader op een locatie die verrast! Wij ondersteunen op maat zodat je het meeste uit je dag haalt

Contact

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Kun je niet kiezen welke zaak je het tofste vindt? No worries! Leg ons uit waar je naar op zoek bent en wij zullen je adviseren welk concept het beste past.

Vul hieronder het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Haast? Bel gerust.

BAUT EVENTS: 020–2103640

Contact ons team

Proud to have served