Trouwlocatie

Op zoek naar een trouwlocatie zonder daarvoor de stad te verlaten? Wij hebben twee unieke locaties beschikbaar in Amsterdam waar je elkaar het ja-woord kunt geven. Zowel bij BAUT als C kun je terecht om te trouwen. De locaties kunnen gedeeltelijk of volledig worden afgehuurd. Geheel naar jouw wensen wordt de locatie ingericht. Zo heeft BAUT verschillende intieme en speelse ruimtes die geschikt zijn als trouwzaal waarmee je jouw bruiloft de juiste dimensie kunt geven. C heeft een wat rauwere uitstraling waarmee een unieke sfeer wordt gecreëerd. Beide locaties hebben de mogelijkheid tot een sfeervol en culinair diner of een groots feest achteraf. Met een breed spectrum aan horecafaciliteiten kunnen wij in al jouw wensen voorzien. Dineren in stijl aan tafel of een walking dinner? Het kan allemaal! Onze locaties zijn de ideale plek voor een intieme bruiloft in Amsterdam. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij zullen er dan ook alles aan doen om jouw trouwdag tot in de puntjes te verzorgen.

C is gevestigd in een industrieel pand in Amsterdam Oost en heeft een bijzondere uitstraling. Voor een moderne of high-end bruiloft zit je hier goed. Door de aparte rookruimte, toiletten en garderobe kunnen alle gasten op dezelfde plek blijven. De trouwlocatie heeft twee ruimtes die samen of apart kunnen worden afgehuurd. Het restaurant is 550m2 en Boven C beslaat 100m2 wat ruimte biedt voor 120 personen. C is zowel geschikt voor het eten van een fantastisch menu als een memorabel feest. De ruime privé zaal biedt een bijzondere plek voor een grootschalig diner. Door de bijzondere allure van het pand geeft het ieder feest een extra touch. Let’s get married!

Capaciteit: 10 tot 500

Oppervlakte: 650m2

Faciliteiten:

Food
Drinks
Entertainment
Parkeren
Terras
A/V Techniek
Muziek

Ben je op zoek naar een intieme trouwlocatie in Amsterdam met een warm karakter? Ga dan voor BAUT. Deze excentrieke locatie in Amsterdam West beschikt over een restaurant van 400m2 en BovenBAUT. BovenBAUT bestaat uit vier verschillende ruimtes die apart of samen kunnen worden afgehuurd. Zo kun je ook met een klein gezelschap bij ons terecht. BAUT is geschikt voor walking dinners maar ook als feestlocatie inclusief signature cocktails. Door de diverse stijlen van de ruimtes kun je kiezen welke het beste bij jouw bruiloft past. Al jouw wensen omtrent het trouwen zoals de aankleding of het entertainment kunnen worden gerealiseerd. It’s your party!

Capaciteit: 10 tot 300

Oppervlakte: 300m2

Faciliteiten:

Food
Drinks
Entertainment
Parkeren
Terras
A/V Techniek
Muziek

Met de intieme en speelse ruimtes van BAUT creëer je jouw ideale trouwlocatie

FAQ items aan het laden...

De bijzondere en rauwe uitstraling van C geeft jouw bruiloft die extra touch

Contact

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Kun je niet kiezen welke zaak je het tofste vindt? No worries! Leg ons uit waar je naar op zoek bent en wij zullen je adviseren welk concept het beste past.

Vul hieronder het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Haast? Bel gerust.

BAUT EVENTS: 020–2103640

Contact ons team

Proud to have served