Loading...
Private dining2018-09-21T16:45:19+00:00

Private dining

Er bestaat niets mooiers dan met een fijn gezelschap in een sfeervolle ruimte aan tafel te zitten en samen te genieten van heerlijke gerechten. BAUT, C en ZUID vormen met een unieke setting en kwalitatief hoogwaardig menu, het perfecte decor voor een private dinner in Amsterdam. Onze drie locaties bieden ruimte aan verschillende type gezelschappen. Zo biedt en C met de ruime privé zaal een bijzondere plek voor een grootschalig private dinner. De ruimte wordt volledig ingericht op basis van jouw wensen, waarna we je meenemen door de verschillende temperatuurzones van onze kaart. Voor een intiem privé diner kun je ook terecht in de mooie ruimte van BAUT. BovenBAUT heeft verschillende ruimtes die een mooie plek geven voor exclusief moment. Een privé lunch of diner is tenslotte mogelijk in de semi-gescheiden ruimte van restaurant ZUID; een warme en intieme plek.

De 360℃ ervaring van restaurant C is er één die je nog nooit hebt meegemaakt. Het fantastische 4 of 5-gangen menu is een mooie selectie van C-klassiekers, ingedeeld in temperaturen op basis van bereiding. Een private dinner bij C komt daarnaast met een geweldige selectie aan wijnen en, naar wens, een aantal prijswinnende cocktails, die op bijzondere wijze worden geserveerd.

Een private dinner bij restaurant BAUT is een unieke en complete ervaring. Van zakelijke lunches, tot intieme familiediners, BAUT weet voor iedere gelegenheid alles uit de kast te trekken. Het veelzijdige en internationale 3, 4 of 5-gangen diner menu wordt begeleid met fantastische wijnen. Voor een prive lunch heb je de keuze uit een 2 of 3-gangen menu of, voor meer informele gelegenheden, heerlijke sandwiches en soep. In bovenBAUT zetten verzorgen wij graag perfecte middag / avond in de private dining!

Voor een intieme private dinner kunt u terecht in BovenBAUT. BovenBAUT, die zich op de eerste verdieping bevindt, beschikt over een eigen bar en biedt ruimte aan maximaal 120 personen. Voor een diner of lunch tot 30 personen, stelt BAUT de blauwe kamer beschikbaar. Door de vele mogelijkheden die wij bieden,  bieden deze ruimtes een mooie plek voor een exclusief moment. Café BAUT (begane grond) is beschikbaar voor lunches en walking diners tot 50 personen. In overleg wordt er voor groepsdiners een 3,4 of 5-gangen menu geserveerd, waarbij de mogelijkheid bestaat tot een passend wijnarrangement.

Een intieme private dining ervaring vind je in restaurant ZUID in Amsterdam. Het semi-gescheiden deel is uitermate geschikt voor private dinners. Ook bij Zuid wordt een 3 of 4-gangen menu van de chef geserveerd, compleet met wijnen en andere dranken. Het zachte interieur en de geweldige service maken Zuid tot een fijn en warm restaurant, waar klassiek en modern elkaar tegenkomen.  

Kwaliteit staat altijd centraal. Maak je geen zorgen, we got this.

Locaties

Capaciteit: 15 tot 120

Oppervlakte: 300m2

Faciliteiten

Food
Drinks
Entertainment
Terras
Parkeren
A/V Techniek
Muziek
Private dining locatie in Amsterdam
Private dining in C Amsterdam

Capaciteit: 15 tot 120

Oppervlakte: 650m2

Faciliteiten

Food
Drinks
Entertainment
Terras
Parkeren
A/V Techniek
Muziek

Brochure van C

Capaciteit: 15 tot 100

Oppervlakte: 280m2

Faciliteiten

Food
Drinks
Terras
Parkeren
A/V Techniek
Muziek

Sheet van ZUID

We voeren onze diner-concepten helemaal door, hoe groot of klein de groep ook is. Hierdoor houden we onze lat hoog.

Loading...

Contact

Neem contact op met Sandi & Katja voor een offerte op maat. Kun je niet kiezen welke zaak het het tofste vindt? No worries! Leg ons uit waar je naar op zoek bent en wij zullen je adviseren welk concept het beste past.

Vul hieronder het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Haast? Bel gerust.

Sandi of Katja: 020 – 2103640

Offerte aanvraag