Evenementenlocatie

Er bestaan talloze verschillende gelegenheden voor evenementen. Jouw ideale evenementenlocatie moet zonder twijfel aan een breed scala van eisen voldoen. BAUT en C hebben alles in huis om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. De ruimtes kunnen ieder op verschillende manieren worden ingericht, zo kunnen wij alles volledig naar jouw wens organiseren. Zo is BAUT een zeer bijzondere evenementenlocatie in Amsterdam. De verschillende ruimtes creëren een intieme en speelse ruimte waarmee je jouw evenement gemakkelijk verschillende dimensies kunt geven. Het industriële pand aan de Wibautstraat in Amsterdam waarin Restaurant C is gevestigd, heeft een rauwe uitstraling, gestoken in een modern en high-end jasje. De grote ruimte wordt gebroken door de open keuken die het restaurant in tweeën deelt, een dynamisch spel!

Ook restaurant C is een geliefde locatie voor evenementen in Amsterdam. Iedereen viert hier graag feest en dankzij de aparte rookruimte, toiletten en garderobe hoeft jouw gezelschap gedurende de dag of avond nergens anders meer naartoe. De eigen evenementen ruimte op de eerste verdieping is open, en kan naar wens worden ingericht. Deze evenementen zaal biedt ruimte 150 personen. Het industriële interieur, het heerlijke eten en de bijzondere uitstraling van het pand maken C tot een van de best gewaardeerde evenementenlocaties in Amsterdam.

Capaciteit: 10 tot 500

Oppervlakte: 650m2

Faciliteiten:

Food
Drinks
Entertainment
Parkeren
Terras
A/V Techniek
Muziek

Baut biedt een zeer bijzondere evenementenlocatie in Amsterdam. De verschillende verdiepingen en ruimtes creëren een intieme en speelse sfeer waarmee u uw evenement gemakkelijk verschillende dimensies kunt geven. Tover BovenBAUT om tot dansvloer of theater en plaats het spreekgestoelte tegen een van de grote wanden die elk met muurschilderingen zijn versierd. De beneden verdieping van het restaurant biedt ruimte aan een bar, restaurant met 100 couvert met de karakteristieke grote open keuken en biedt hiermee een bijzonder kijkje achter schermen. Als u het gehele restaurant afhuurt, biedt deze ruimte aan 600 personen.

Capaciteit: 10 tot 500

Oppervlakte: 700m2

Faciliteiten:

Food
Drinks
Entertainment
Parkeren
Terras
A/V Techniek
Muziek

Match de presentatie van jouw bedrijf of product met onze concepten voor een sterk verhaal. We denken mee.

FAQ items aan het laden...

Werken jullie ook met temperatuur? Of ben je geïnteresseerd in pop-up ondernemen met hoog risico? Koppel dan je inspiratie sessie aan 1 van onze bedrijven.

Contact

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Kun je niet kiezen welke zaak je het tofste vindt? No worries! Leg ons uit waar je naar op zoek bent en wij zullen je adviseren welk concept het beste past.

Vul hieronder het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Haast? Bel gerust.

BAUT EVENTS: 020–2103640

Contact ons team

Proud to have served