Borrel

Borrelen in Amsterdam op een geweldige locatie onder het genot van de beste drankjes en meest heerlijke hapjes? BAUT, C en ZUID bieden alledrie eindeloos veel borrel mogelijkheden. Of je nu met een groot, of klein gezelschap aanschuift, wij helpen je om de juiste gezellige sfeer te creëren. Huur bijvoorbeeld de ruime bovenzaal van BAUT of C af en stel, in samenwerking met de chef, een bijzonder assortiment aan hapjes samen. Ook met de drankjes kan hier eindeloos worden gevarieerd. BAUT is kleurrijk en warm en is door de bijzondere indeling geschikt voor een breed scala aan borrel gezelschappen. Reserveer hier tijdens de vrijdagmiddagborrel een plekje in de bar en laat je meenemen door de DJ! Of kies voor Restaurant ZUID. Deze mooie zaak heeft in vergelijking met onze andere twee locaties, een tamelijk intieme sfeer. De lage plafonds en het gebruik van zachte, aardse tonen, geven de zaal een warme en klassieke uitstraling, perfect voor een intiem gezelschap.

Eén van de beste borrel locaties in Amsterdam is zonder twijfel restaurant C. Met een prachtige bovenzaal, die van alle gemakken is voorzien. Van smaakvolle cocktails, ontwikkeld door Diageo World Class finalist Timo Stemerdink, tot Hollandse bar 2.0 met heerlijke wijnen en verfrissende biertjes! Ben je met een kleiner gezelschap? Schuif dan aan in de bistro van het restaurant en geniet van de dynamische sfeer en de open keuken. Op zomerse dagen is ook het terras van zee een heerlijke plek om met uw vrienden, familie of collega’s te borrelen.

Capaciteit: 10 tot 500

Oppervlakte: 650m2

Faciliteiten:

Food
Drinks
Entertainment
Parkeren
Terras
A/V Techniek
Muziek

BAUT biedt door haar karakter een intieme sfeer. Borrelen bij BAUT in Amsterdam is een feest! Met elke vrijdag een programmering in BovenBAUT waar de volumeknop wordt aangedraaid en een DJ het tempo opvoert. Verras jouw gezelschap met heerlijk assortiment aan street food bites en andere lekker hapjes, ontwikkeld onder leiding van topchef Michiel van der Eerde. Ook hier worden smaakvolle BAUT Signature cocktails geserveerd met een kwalitatief assortiment aan spirits. De Gin Tonics zijn hier echter ieders favoriet!

Capaciteit: 10 tot 300

Oppervlakte: 300m2

Faciliteiten:

Food
Drinks
Entertainment
Parkeren
Terras
A/V Techniek
Muziek

Bar BAUT in Amsterdam is een geweldige borrel locatie met gunstige ligging in Oud-Zuid nabij de Zuidas. De huiselijke sfeer bezorgt iedere gast een warm gevoel en de ongecompliceerde, doch zeer smaakvolle gerechten vormen de ideale aanvulling op jouw borrel. De eerste zaal biedt met haar hoge tafels en fijne bar een heerlijke plek om met je gezelschap samen te komen. Indien je op zoek bent naar iets meer privacy, kun je de semi-gescheiden achterzaal reserveren. Stel samen met het barpersoneel een drankassortiment samen van mooie wijnen, frisse bieren, mixers en een fijne selectie van Gin Tonics.

Capaciteit: 10 tot 250

Oppervlakte: 280m2

Faciliteiten:

Food
Drinks
Parkeren
Terras
A/V Techniek
Muziek

Bitterballen of oesters? 10 of 100 personen? Bij ons kan het allemaal

FAQ items aan het laden...

Onze beste barmannen en chefs staan klaar om uw borrel net dat beetje extra’s te geven

Contact

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Kun je niet kiezen welke zaak je het tofste vindt? No worries! Leg ons uit waar je naar op zoek bent en wij zullen je adviseren welk concept het beste past.

Vul hieronder het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Haast? Bel gerust.

BAUT EVENTS: 020–2103640

Contact ons team

Proud to have served