BAUT Oost zoekt een nieuwe chef de cuisine!

VACATURE – CHEF DE CUISINE (FULLTIME)

 

About BAUT

BAUT was forever tijdelijk, maar na 7 verschillende locaties in 8 jaar, en een klein zusje Bar BAUT, zijn wij met BAUT Oost permanent terug op de plek waar het allemaal is begonnen, de Wibautstraat.

Bij BAUT serveren we geen klassiek menu op basis van voor-, hoofd-, nagerecht. Alle gerechten op de kaart zijn van tussengerecht formaat en ideaal om lekker met elkaar te delen of om je eigen menu mee samen te stellen. Dit maakt dineren bij BAUT altijd ongedwongen en supergezellig.

Daarnaast staan we bekend om alle extravagante events die we (mede-)organiseren. Je kent vast wel ons Oesterfest waarbij we in 4 uur tijd zo’n 4000 oesters steken en opslurpen. Of je hebt ons vast wel eens zien rocken op Taste of Amsterdam en Het Amsterdamse Winterparadijs, De Amsterdamse Zomer en Het Amsterdamse Terrassen Festival. Superleuke events waar wij als team echt het verschil maken!

 

Chef de Cuisine

Als chef de cuisine ben je verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de keuken. Zowel bij BAUT Oost als op de evenementen die we (mede-)organiseren. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de dagelijkse werkzaamheden, bestellingen en het rooster.

Uiteraard werk je als chef zelfstandig en heb je een grote eigen inbreng. Je neemt je verantwoordelijkheden financieel, culinair, operationeel. Daarnaast werk je onder toezicht van onze executive chef Angelo Kremmydas en chef/eigenaar Michiel van der Eerde.

 

Sounds like you?
  • Je wilt fulltime aan de slag
  • Woonachtig (in de omgeving van) Amsterdam
  • Veel ervaring, je weet wat het is om de leiding te hebben in een grote zaak
  • Enthousiast, leergierig en een teamspeler
  • Je laat je niet snel kennen maar weet ook de rust te bewaren op de piekmomenten
  • Je denkt vooruit: Als het volgende week Pasen is heb jij vorige maand je ideeën al gepitcht
  • Je doet geen half werk en bent niet tevreden als iets niet perfect is

 

Dit bieden wij
  • Een bovengemiddeld goed salaris
  • Vakantiegeld (8%)
  • Fooi passend bij een volgeboekte zaak
  • Een fulltime contract met de mogelijkheid tot 4 dagen werken
  • Grote eigen inbreng zowel culinair als financieel en operationeel
  • Samenwerken en leren van chef-kok en eigenaar Michiel van der Eerde
  • Werken in een jong, enthousiast team met passie voor de horeca
  • Veel afwisseling: Niet alleen werken in het restaurant maar ook op verschillende evenementen
  • Korting bij beide zaken (Bar BAUT en BAUT Oost)
  • Korting bij TrainMore en Classpass
  • Een VanMoof van de zaak
  • Parkeerregeling en reiskosten vergoeding
  • De leukste personeelsfeesten en uitjes!

 

Interesse in de functie? Vul onderstaand formulier in, upload je cv en we komen binnen 2 dagen bij je terug.

Solliciteer direct

Vul onderstaande gegevens en druk op de knop versturen. We nemen z.s.m. contact met je op.