Loading...
Feestlocatie 2017-12-01T22:29:50+00:00

Feestlocatie

Je wil een feestje geven in Amsterdam en bent op zoek naar de perfect feestlocatie? Zoek dan niet verder. BAUT en C, twee bijzondere ruimtes, bieden alles wat je nodig hebt voor jouw feest! Restaurant C in Amsterdam Oost biedt met ‘Boven C’ een schitterende privé ruimte compleet met eigen bar, rookruimte, toiletten en garderobe. Deze moderne zaal biedt ruimte aan maximaal 80 mensen en is divers inzetbaar. Diageo World Class finalist en bar manager Timo Stemerdink kan in overleg een bijzonder arrangement aan cocktails voor je samenstellen, waarmee je jouw gasten zonder twijfel zal imponeren! Juist op zoek naar een edgy ruimte? Onze oudste telg, pop-up restaurant BAUT, is recentelijk neergestreken in de buurt waar zij geboren is: Amsterdam Oost. Deze bijzondere feestlocatie aan het Paradijsplein is een oude fabrieksruimte en het industriële karakter van het pand is niet verloren gegaan. Kijk nu verder voor meer informatie over deze twee geweldige locaties voor jouw feest of evenement!

Locaties

Capaciteit: 10 tot 400

Oppervlakte: 450m2

Faciliteiten

Food
Drinks
Entertainment
Terras
Parkeren
A/V Techniek
Muziek

Brochure van BAUT Paradijs

Feestlocatie BAUT
Feestlocatie C

Capaciteit: 10 tot 500

Oppervlakte: 650m2

Faciliteiten

Food
Drinks
Entertainment
Terras
Parkeren
A/V Techniek
Muziek

Brochure van C

Dansent de nacht in, op je eigen muziek of van onze artiesten
Dit kan privé, of midden in ons restaurant

Restaurant C in Amsterdam opende haar deuren in 2015 en is sindsdien een Amsterdamse favoriet. De industriële ruimtes lenen zich perfect voor bijzondere feesten en het grote terras ligt ‘s middags en in de vroege avonduren midden in de zon. De privé zaal Boven C beschikt bovendien over Pioneer DJ-gear, volledige dimbare lichten en RGB licht. C heeft alles in huis voor een volledig verzorgde verjaardag, bruiloft of andere viering!

BAUT is een edgy en modern horecaconcept, waar de nadruk op kunst en creativiteit goed voelbaar is. Voor diegene die op zoek is naar een unieke en hippe feestlocatie, is BAUT de ideale kandidaat. Wij denken graag mee over de perfecte invulling van jouw dag of avond. Geef je gasten bijvoorbeeld een blijvende herinnering aan jouw feest met een photobooth! BAUT beschikt daarnaast over een goed geluidssysteem en DJ apparatuur.

Baut is een edgy en modern horecaconcept, waar de nadruk op kunst en creativiteit goed voelbaar is. Voor diegene die op zoek is naar een unieke en hippe feestlocatie, is Baut de ideale kandidaat. Wij denken graag mee over de perfecte invulling van uw dag of avond. Geef uw gasten bijvoorbeeld een blijvende herinnering aan uw feest met een photobooth! Baut beschikt daarnaast over een goed geluidssysteem en DJ apparatuur.

“BAUT biedt ruimte aan 300 personen en leent zich door de bijzondere indeling perfect voor een feestje!”

Loading...

Contact

Neem contact op met Menno & Sandi voor een offerte op maat. Kun je niet kiezen welke zaak het het tofste vindt? No worries! Leg ons uit waar je naar op zoek bent en wij zullen je adviseren welk concept het beste past.

Vul hieronder het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Haast? Bel gerust.

Sandi of Menno: 020 – 2103640

Offerte aanvraag