Loading...
Evenementenlocatie 2017-12-01T22:29:37+00:00

Evenementenlocatie

Er bestaan talloze verschillende gelegenheden voor evenementen. Jouw ideale evenementenlocatie moet zonder twijfel aan een breed scala van eisen voldoen. BAUT en C hebben alles in huis om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. De ruimtes kunnen ieder op verschillende manieren worden ingericht, zo kunnen wij alles volledig naar jouw wens organiseren. Zo is BAUT een zeer bijzondere evenementenlocatie in Amsterdam. De verschillende levels en vides creëren een intieme en speelse ruimte waarmee je jouw evenement gemakkelijk verschillende dimensies kunt geven. Het industriële pand aan de Wibautstraat in Amsterdam waarin Restaurant C is gevestigd, heeft dezelfde rauwe uitstraling als BAUT, gestoken in een modern en high-end jasje. De grote ruimte wordt gebroken door de open keuken die het restaurant in tweeën deelt, een dynamisch spel!

Locaties

Capaciteit: 10 tot 400

Oppervlakte: 450m2

Faciliteiten

Food
Drinks
Entertainment
Terras
Parkeren
A/V Techniek
Muziek

Brochure van BAUT Paradijs

Evenementenlocatie C Amsterdam

Capaciteit: 10 tot 500

Oppervlakte: 650m2

Faciliteiten

Food
Drinks
Entertainment
Terras
Parkeren
A/V Techniek
Muziek

Brochure van C

Capaciteit: 10 tot 250

Oppervlakte: 280m2

Faciliteiten

Food
Drinks
Terras
Parkeren
A/V Techniek
Muziek

Sheet van ZUID

Match de presentatie van jouw bedrijf of product met onze concepten voor een sterk verhaal. We denken mee.

Het oude gasdistributiestation aan het Paradijsplein in Amsterdam Oost, is naast eye-catcher van de buurt, de nieuwe uitvalsbasis van het reizende circus BAUT. Traditiegetrouw zoekt BAUT naar oude panden die hun ziel hebben verloren en blaast hier nieuw leven in. Zo ontstaan er prachtige grote ruimtes met een rauw karakter en een artistieke inslag. BAUT heeft haar zalen sinds de opening aan verscheidene evenementen ter beschikking gesteld. Neem een kijkje op onze impressie pagina en proef de sfeer van het reizende circus BAUT.

Ook restaurant C is een geliefde locatie voor evenementen in Amsterdam. Iedereen viert hier graag feest en dankzij de aparte rookruimte, toiletten en garderobe hoeft jouw gezelschap gedurende de dag of avond nergens anders meer naartoe. De eigen evenementen ruimte op de eerste verdieping is open, en kan naar wens worden ingericht. Deze evenementen zaal biedt ruimte 150 personen. Het industriële interieur, het heerlijke eten en de bijzondere uitstraling van het pand maken C tot een van de best gewaardeerde evenementenlocaties in Amsterdam.

Ook restaurant C is een geliefde locatie voor evenementen in Amsterdam. Iedereen viert hier graag feest en dankzij de aparte rookruimte, toiletten en garderobe hoeft uw gezelschap gedurende de dag of avond nergens anders meer naartoe. Het industriële interieur, het heerlijke eten en de bijzondere uitstraling van het pand maken C tot een van de best gewaardeerde evenementenlocaties in Amsterdam.

Werken jullie ook met temperatuur? Of ben je geïnteresseerd in pop-up ondernemen met hoog risico? Koppel dan je inspiratie sessie aan 1 van onze bedrijven.

Loading...

Contact

Neem contact op met Menno & Sandi voor een offerte op maat. Kun je niet kiezen welke zaak het het tofste vindt? No worries! Leg ons uit waar je naar op zoek bent en wij zullen je adviseren welk concept het beste past.

Vul hieronder het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Haast? Bel gerust.

Sandi of Menno: 020 – 2103640

Offerte aanvraag