Loading...
Evenementenlocatie 2018-02-02T10:32:37+00:00

Evenementenlocatie

Er bestaan talloze verschillende gelegenheden voor evenementen. Jouw ideale evenementenlocatie moet zonder twijfel aan een breed scala van eisen voldoen. BAUT en C hebben alles in huis om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. De ruimtes kunnen ieder op verschillende manieren worden ingericht, zo kunnen wij alles volledig naar jouw wens organiseren. Zo is BAUT een zeer bijzondere evenementenlocatie in Amsterdam. De verschillende ruimtes creëren een intieme en speelse ruimte waarmee je jouw evenement gemakkelijk verschillende dimensies kunt geven. Het industriële pand aan de Wibautstraat in Amsterdam waarin Restaurant C is gevestigd, heeft een rauwe uitstraling, gestoken in een modern en high-end jasje. De grote ruimte wordt gebroken door de open keuken die het restaurant in tweeën deelt, een dynamisch spel!

Locaties

[/fusion_text]

Capaciteit: 10 tot 500

Oppervlakte: 700m2

Faciliteiten

Food
Drinks
Entertainment
Terras
Parkeren
A/V Techniek
Muziek
Evenementenlocatie in Amsterdam
Evenementenlocatie C Amsterdam

Capaciteit: 10 tot 500

Oppervlakte: 650m2

Faciliteiten

Food
Drinks
Entertainment
Terras
Parkeren
A/V Techniek
Muziek

Brochure van C

Capaciteit: 10 tot 250

Oppervlakte: 280m2

Faciliteiten

Food
Drinks
Terras
Parkeren
A/V Techniek
Muziek

Sheet van ZUID

Match de presentatie van jouw bedrijf of product met onze concepten voor een sterk verhaal. We denken mee.

BAUT biedt door haar karakter een intieme sfeer. Borrelen bij BAUT in Amsterdam is een feest! Met elke vrijdag een programmering in BovenBAUT waar de volumeknop wordt aangedraaid en een DJ het tempo opvoert. Verras jouw gezelschap met heerlijk assortiment aan street food bites en andere lekker hapjes, ontwikkeld onder leiding van topchef Michiel van der Eerde. Ook hier worden smaakvolle BAUT Signature cocktails geserveerd met een kwalitatief assortiment aan spirits. De Gin Tonics zijn hier echter ieders favoriet!

Ook restaurant C is een geliefde locatie voor evenementen in Amsterdam. Iedereen viert hier graag feest en dankzij de aparte rookruimte, toiletten en garderobe hoeft jouw gezelschap gedurende de dag of avond nergens anders meer naartoe. De eigen evenementen ruimte op de eerste verdieping is open, en kan naar wens worden ingericht. Deze evenementen zaal biedt ruimte 150 personen. Het industriële interieur, het heerlijke eten en de bijzondere uitstraling van het pand maken C tot een van de best gewaardeerde evenementenlocaties in Amsterdam.

Ook restaurant C is een geliefde locatie voor evenementen in Amsterdam. Iedereen viert hier graag feest en dankzij de aparte rookruimte, toiletten en garderobe hoeft uw gezelschap gedurende de dag of avond nergens anders meer naartoe. Het industriële interieur, het heerlijke eten en de bijzondere uitstraling van het pand maken C tot een van de best gewaardeerde evenementenlocaties in Amsterdam.

Werken jullie ook met temperatuur? Of ben je geïnteresseerd in pop-up ondernemen met hoog risico? Koppel dan je inspiratie sessie aan 1 van onze bedrijven.

Loading...

Contact

Neem contact op met Menno & Sandi voor een offerte op maat. Kun je niet kiezen welke zaak het het tofste vindt? No worries! Leg ons uit waar je naar op zoek bent en wij zullen je adviseren welk concept het beste past.

Vul hieronder het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Haast? Bel gerust.

Sandi of Menno: 020 – 2103640

Offerte aanvraag